ENGLISH I ESPAÑOL I CATALÀ


MBMNEWS

 

16 de Julio de 2015
I Biennal d'Arquitectura. Pisa del 16-25 Octubre 2015
Entre el 16 i el 25 d'octubre es celebrará a Pisa la PRIMERA BIENAL D'ARQUITECTURA. Serà un laboratori Internacional permannent sobre la ciutat.

Hi participaràn més de 20 estudis d'arquitectura de França, Anglaterra, Espanya, Portugal i Austria, que amb les seves obres han contribuit de manera significativa a la regeneració d'arees d'espais urbans.

Es podràn visitar exposicions de diversos estudis d'arquitectura nacionals i internacionals en diferents espais monumentals de la ciutat. Les obras de David CHIPPERFIELD es podran veure a la SCALA SOPRA LE LOGGE y les de MBM ARQUITECTES es presentaran a l'ARSENALI REPUBBLICANI.

Així mateix, i en el marc de la mateixa Biennale, l'Ajuntament de Pisa i l'Associazione LP, entregaran a MBM ARQUITECTES el PREMI "CITTÀ DI PISA PER LA QUALITÀ URBANA" en reconeixement a la seva activitat teòrica i projectual desenvolupada principalment a la ciutat de Barcelona i que, al llarg de les darreres décades ha estat el model per a altres ciutats d'arreu del món.

Més informació a:
http://www.pisainformaflash.it/notizie/dettaglio.html?nId=22704
http://www.labq.org/

 


ARQUITECTURA I URBANISME
NOTÍCIES
CAIXA DE PANDORA

 

 
         
Layer 4 copy 2 copia 4
Layer 4 copy 2 copia 3
Layer 4 copy 2 copia 2
Layer 4 copy 2 copia
Colocar aquí el contenido para id " ayerIDP"
Layer 4 copy 2 copia 2
Layer 4 copy copia